Team & Vacancies

Amsterdam Art Team

Director
Caroline Vos
c.vos@amsterdamart.com

For press releases, images and more information, please contact
Arabella Coebergh
arabella@coebergh.nl

Marketing, Communications & VIP Relations
Jolien Klitsie
j.klitsie@amsterdamart.com

Program & Partnerships
Ilse Nicolaides
i.nicolaides@amsterdamart.com

Allround Intern
Lusette van der Moolen
l.vandermoolen@amsterdam.com


Project Team Amsterdam Art Weekend 2018

Conference Producer
Sarah Berckenkamp
s.berckenkamp@amsterdamart.com

Program Employee
Beatrijs Jansen 
b.jansen@amsterdamart.com

Social Media and Communications
Melissa Lindqvist

 

Our office is located at the Rijksakademie van beeldende kunsten
Our office is located at the Rijksakademie van beeldende kunsten

Work with us

Want to get involved with Amsterdam Art as an indivual? We have various options to contribute to our organization. Please find more information below: 


Volunteer

Amsterdam Art is always looking for volunteers to support the organization during Amsterdam Art Weekend. Send an email with a short motivation and your resume to info@amsterdamart.com.


Other vacancies:

Vacature: All-round Stagiair Amsterdam Art 2019

Amsterdam Art | Weekend

Stichting Amsterdam Art is het overkoepelende orgaan dat verschillende partijen binnen het hedendaagse beeldende kunstenveld in de hoofdstad samenbrengt. De organisatie fungeert als kompas voor kunstliefhebbers en geïnteresseerden. Gedurende het jaar promoten we tentoonstellings-programma's, organiseren we diverse evenementen en bereiden we ons voor op het hoogtepunt van het seizoen: Amsterdam Art Weekend.

Eind November vindt de achtste editie van Amsterdam Art Weekend plaats, een vierdaags evenement waarbij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hedendaagse beeldende kunst aan een (inter)nationaal publiek worden getoond. Tijdens het Art Weekend staat de hele stad in het teken van kunst en beleving; er vinden tentoonstellingen, performances, screenings en debatten plaats verspreid over 50 verschillende locaties, waaronder gerenommeerde galeries en projectspaces maar ook musea zoals EYE, het Stedelijk Museum en Foam, en instituten zoals de Rijksakademie en de Oude Kerk.

Functieomschrijving

Allround Stagiair(e) Amsterdam Art 2019
32 uur per week, per direct voor een periode van 4-6 maanden

Als allround stagiaire speel je een belangrijke rol in de voorbereiding naar Amsterdam Art Weekend. Naast je dagelijkse werkzaamheden ondersteun je het team in het ontwikkelen en implementeren van nieuwe strategieën op het gebied van marketing, communicatie en business development. Je werkt actief mee aan de programmering voor de aankomende editie en beheert het relatiebestand van de organisatie. Doordat je onderdeel uitmaakt van een klein team zijn je werkzaamheden veelzijdig, is je rol hands-on en je input groot. Heb jij bijvoorbeeld innovatieve ideeën over het generen van meer bezoekers of over de publieksbegeleiding tijdens het evenement en kun je dit omzetten in concrete plannen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

• Ondersteuning (redactie, content creatie, rapportages maken en optimaliseren) op het gebied van marketing en communicatie: social media, website, nieuwsbrieven en productie Amsterdam Art Calendar
• Ondersteuning bij VIP relatiebeheer
• Productie van evenementen
• Ruimte voor eigen project aansluitend op opleiding- of interessegebied

Profiel stagiair(e)

• HBO/WO werk-en denkniveau
• Affiniteit met hedendaagse kunst
• Strategisch denkvermogen
• Een zelfstandige en flexibele werkhouding
• Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als in geschrift (NL/ENG)
• Representatief, stressbestendig, sociaal en enthousiast

Wij bieden jou:

• Een plek waar originele ideeën worden gewaardeerd
• Een bijzondere en inspirerende werkomgeving met de mogelijkheid tot het opbouwen van een breed netwerk binnen het hedendaagse kunstenveld
• Een vergoeding van €250,- per maand gebaseerd op een stage positie van 4 dagen per week

Interesse?

Stuur je motivatiebrief en CV vóór 15 februari ter attentie van Caroline Vos, directeur Amsterdam Art, naar info@amsterdam.com.